Workshop

Een workshop duurt maximaal 3 uur. Deelnemers gaan actief aan het werk met persoonlijke vraagstukken. Voor meer informatie mbt inhoud en kosten kun je mij een mail sturen. Op dit moment bied ik 3 workshops aan:

  • Communicatie: Training die je inzicht geeft in hoe jij je verhoudt tot een ander in (conflict) situaties met behulp van het Axenroos model. In deze actieve training krijgen de deelnemers helder te zien welk effect het eigen gedrag heeft op een ander en biedt handvaten om het anders te doen. (5 tot 12 personen)

  • Grenzen: Hoe herken je je eigen grens en als je dit weet, hoe geef je dan je eigen grens aan? (4 tot 8 personen)

  • Angerwork: Veel mensen zijn bang voor een conflict. Als ik mij echt laat gaan dan ben ik bang dat ik een ander pijn doe of bijvoorbeeld de boel kort en klein sla, is wat ik geregeld voorbij hoor. Of: ik ben nooit boos en heb moeite om andere mensen boos te zien. In beide gevallen vermijden ze liever situaties waarbij er kans is op een conflict / escalatie. Deze training is gericht om contact te maken met je boosheid. Bij de een is de emotie heel ver weggestopt en de ander heeft het gevoel dat die elk moment kan exploderen. In plaats van het opkroppen/inslikken creĆ«ren we een veilige ruimte waarbij je boosheid er mag zijn en geuit kan worden onder begeleiding. (3 tot 6 personen)