Tarieven

Per 1 november 2022:

Tarief particulier

  • Therapie € 95,- per sessie vrijgesteld van btw (duur: 60 – 75 minuten).
  • Fysiek trauma therapie € 115,- per sessie vrijgesteld van btw (duur: 90 – 105 minuten).

De kosten van een therapie sessie kunnen voor een deel vergoed worden vanuit de aanvullende zorgverzekering. Vraag je verzekeraar of je voor vergoeding in aanmerking komt. Via deze link kom je bij een overzicht van verzekeraars. Ik ben geregistreerd als Psychosociaal therapeut met AGB code zorgverlener: 90111134.

Gemaakte afspraken kunnen tot 48 uur voor de sessie kosteloos geannuleerd worden. Bij afspraken die niet minimaal 48 uur van te voren worden afgezegd wordt het volledige tarief in rekening gebracht

Tarief zakelijk (factuur via werkgever)

Voor sessies die vergoed worden door de werkgever of betaald worden vanuit je eigen onderneming dan is het zakelijke tarief van toepassing. Heb je een eigen bedrijf dan zijn de kosten van de coaching sessie (gedeeltelijk) aftrekbaar. De wetgeving verandert voortdurend dus vraag voor de zekerheid je accountant of dit ook voor jou geldt.

  • € 125,- per sessie exclusief btw voor coaching of een burn-out herstel traject
  • € 140,- per sessie exclusief btw voor coaching op locatie

Ben je in loondienst? Veel werkgevers hebben een opleidingsbudget dat gebruikt kan worden voor vergoeding van je coaching traject. Informeer bij je werkgever naar de mogelijkhedenIn dat geval krijgt je werkgever de factuur en is het zakelijke tarief van toepassing.

Ben je in loondienst en heb je burn-out klachten? Of is er door je bedrijfsarts of huisarts al geconstateerd dat je een burn-out hebt en je wil bij mij werken aan je herstel en re-integratie? Je bent van harte welkom! Bij een burn-out herstel traject vind ik het belangrijk dat ik een goed contact met de werkgever heb en duidelijke afspraken kan maken met betrekking tot de communicatie (met bijv. bedrijfsarts/ leiding gevende) en de re-integratie. Dit zorgt ervoor dat jij al je energie kan gebruiken om op te laden, te werken aan je herstel en te re-integreren. Voor vragen over een burn-out herstel traject kun je contact met mij opnemen. Bij een burn-out herstel traject via de werkgever is het zakelijke tarief van toepassing en krijgt je werkgever de factuur.

Ben je werkgever en wil je graag meer informatie over een burn-out herstel traject voor je werknemers. Je kunt rechtstreeks contact met mij op te nemen voor meer informatie via mail of telefoon.