Tarieven

Tarief zakelijk (factuur via werkgever/ eigen onderneming)

Per 1 oktober 2023:

  • € 135,- per sessie excl. btw voor coaching zakelijk of een burn-out herstel traject.

Voor sessies die vergoed worden door de werkgever of betaald worden vanuit je eigen onderneming, is het zakelijke tarief van toepassing. Deze kosten zijn fiscaal aftrekbaar.

Tarief particulier

Per 1 oktober 2023:

  • Therapie € 110,- per sessie vrijgesteld van btw (+/- 1 uur en 15 minuten).
  • Fysiek trauma therapie € 125,- per sessie vrijgesteld van btw (+/- 1 uur en 30 minuten).

De kosten van een therapie sessie kunnen voor een deel vergoed worden vanuit de aanvullende zorgverzekering. Vraag je verzekeraar of je voor vergoeding in aanmerking komt. Via deze link kom je bij een overzicht van verzekeraars. Ik ben geregistreerd als Psychosociaal therapeut met AGB code zorgverlener: 90111134.

Gemaakte afspraken kunnen tot 48 uur voor de sessie kosteloos geannuleerd worden. Bij afspraken die niet minimaal 48 uur van te voren worden afgezegd wordt het volledige tarief in rekening gebracht

Ben je in loondienst? Veel werkgevers hebben een Persoonlijk Opleidingsbudget (POB) dat gebruikt kan worden voor vergoeding van je coaching of burn-out herstel traject. Deze kosten zijn voor je werkgever fiscaal aftrekbaar. Informeer bij je werkgever naar de mogelijkhedenIn dat geval krijgt je werkgever de factuur en is het zakelijke tarief van toepassing.