Fysieke klachten na ongeval

Heb jij fysieke klachten als gevolg van een ongeval? Is er door een arts of medisch specialist al onderzoek gedaan en is er geen verklaring gevonden voor je huidige klachten? Heb je al van alles geprobeerd om van je klachten af te komen, maar gaan de klachten niet helemaal weg of komen ze steeds weer terug? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

De titel van mijn afstudeeropdracht was: Fysiek trauma te lijf met psychodynamische therapie. In het praktijkonderzoek heb ik aangetoond dat de lichamelijke klachten als gevolg van een ongeval blijvend verminderen of zelfs in zijn geheel verdwijnen na een kortdurend intensief traject.

Dit betreft een traject van vier tot zes sessies van gemiddeld 1.5 uur tot maximaal 2 uur. In de eerste sessie nemen we de tijd om het ongeval en de gevolgen van het ongeval voor jou en je naasten te bespreken, hoe je hier mee omgaat én wat graag zou willen bereiken met de therapie! Daarna gaan we met behulp van lichaamsoefeningen in combinatie met de Accident Trauma Release methode en indien nodig EMDR, ervoor zorgen dat de spanning en pijnklachten uit het lichaam afgevoerd worden en de klachten direct en blijvend verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

Ben je benieuwd of dit een traject is dat jou kan helpen om je klachten te verminderen? Of weet je al genoeg en wil je graag zo snel mogelijk starten met het traject? Meld je dan aan via info@wybrenvisser.nl en start binnen 3 weken met je hersteltraject.

Inmiddels hebben er al tientallen mensen het traject met succes doorlopen. Wat inhoudt dat de fysieke (en mentale) klachten als gevolg van het ongeval zijn verminderd of zelfs helemaal zijn verdwenen. Hier een paar recente voorbeelden:

  • Kniepijn en last van de pols als gevolg van een ski ongeluk.
  • Hoofdpijn, nekpijn en rugpijn als gevolg van een motorongeluk (rugwervels gebroken).
  • Hoofpijn en nekpijn na een botsing op het voetbalveld (zware hersenschudding).
  • Bekkenpijn en nekpijn na een harde val op het ijs.
  • Concentratieproblemen, hoofdpijn en schouderpijn na een aanrijding in het verkeer (hersenkneusing).
  • Hoofdpijn en nekpijn als gevolg van een bedrijfsongeval.
  • Pijn in de heup, nekpijn en hoofdpijn na val van paard.

Ook uit eigen ervaring kan ik vertellen dat mijn klachten enorm verminderd zijn door psychodynamische therapie en dat gun ik iedereen! Lees hier mijn verhaal En toen was het BOEM!.