Fysieke klachten na ongeval

Heb jij fysieke klachten als gevolg van een ongeval? Is er door een arts of medisch specialist al onderzoek gedaan en is er geen verklaring gevonden voor je huidige klachten? Heb je al van alles geprobeerd om van je klachten af te komen, maar gaan de klachten niet helemaal weg of komen ze steeds weer terug? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

De titel van mijn afstudeeropdracht was: Fysiek trauma te lijf met psychodynamische therapie. In het praktijkonderzoek heb ik aangetoond dat de lichamelijke klachten als gevolg van een ongeval blijvend verminderen of zelfs in zijn geheel verdwijnen na een kortdurend intensief traject. Dit betreft een traject van vier tot zes sessies van gemiddeld 1.5 uur tot maximaal 2 uur. De kosten zijn € 115,- per sessie. In de eerste sessie nemen we de tijd om het ongeval en de gevolgen van het ongeval voor jou en je naasten te bespreken, hoe je hier mee omgaat en wat je verlangen is. Daarna gaan we met behulp van lichaamsoefeningen in combinatie met de Accident Trauma Release methode en EMDR ervoor zorgen dat de spanning en pijnklachten uit het lichaam afgevoerd worden en de klachten direct en blijvend verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

Ben je benieuwd of psychodynamische therapie iets voor jou is en wil je graag met je klachten aan de slag? Meld je dan aan via info@wybrenvisser.nl.

Ook uit eigen ervaring kan ik vertellen dat mijn klachten enorm verminderd zijn door psychodynamische therapie en dat gun ik iedereen! Lees hier mijn verhaal En toen was het BOEM!.