Covid-19

Mijn missie is om mensen bij te staan, mensen te helpen om weer lekker in hun vel te komen, zich persoonlijk te ontwikkelen en te doen waar ze zelf blij van worden. Gelukkig zijn van binnenuit. In mijn praktijk is iedereen welkom en maak ik geen onderscheid op basis van medische gegevens en keuzes.

Leidraad infectiepreventie Covid-19 vanuit de beroepsvereniging

Geachte cliënt,

Vanuit de beroepsorganisatie zijn er spelregels opgesteld voor uw en mijn veiligheid. U wordt geacht deze te lezen en te respecteren.

• Ik plan mijn afspraken zo, dat de wachtruimte niet wordt gebruikt en er geen andere cliënten aanwezig zijn;

• Het toilet is tijdelijk niet te gebruiken (alleen hoge nood);

• Kom zoveel mogelijk alleen, laat uw partner thuis. Een van beide ouders kan uiteraard met hun kind (tot 16 jaar) meekomen;

• Neemt u zo weinig mogelijk spullen mee en stop uw spullen die noodzakelijk zijn, weg in uw tas of jaszak;

• Bij binnenkomst en bij het verlaten van de praktijkruimte graag uw handen desinfecteren;

• Voor en na de behandeling was ik mijn handen en onderarmen met desinfecterende zeep;

• Na iedere cliënt worden contactpunten zoals de deurklinken, deurbel en armleuningen van de stoelen schoongemaakt. Raakt u zo min mogelijk aan in de praktijk;

• Het gesprek tussen ons vindt plaats op 1,5 meter afstand;

• Voor zover noodzakelijk en mogelijk geef ik instructies en oefeningen op minimaal 1,5 meter afstand en wordt fysiekcontact tot een minimum beperkt;

• Tijdens het maken van de afspraak stel of mail ik een aantal vragen (Triage) waardoor ik weet of behandelen veilig kan en zelfs vlak voor de daadwerkelijke afspraak doe ik dit om te checken of er iets is veranderd;

• Blijf thuis indien u of een van uw gezinsleden symptomen hebben van verkoudheid, koorts of griepachtige verschijnselen. U wordt geacht uw afspraak te annuleren of contact met me op te nemen om dit te bespreken. Tot nader order worden deze annuleringen u, ongeacht of deze tijdig zijn, niet in rekening gebracht.

Met vriendelijke groet

Wybren Visser

Disclaimer

Ondanks alle genomen voorzorgsmaatregelen blijft de kans, hoe gering ook, bestaan dat u besmet raakt in de praktijk of op weg hier naartoe. Met het maken van de afspraak gaat u akkoord met dit risico.